TRAGERE la SORTI PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR: STEAUA va juca impotriva celor de la MANCHESTER CITY. REACTIA ROS-ALBASTRILOR

TRAGERE la SORTI LIGA CAMPIONILOR. ​STEAUA BUCURESTI se afla la doua meciuri distanta de o calificare in grupele LIGII CAMPIONILOR. Pentru STEAUA BUCURESTI vor urma doua partide foarte grele, viitoarea adversara din PLAY-OFF UCL urmand sa fie aleasa dintre Manchester City, FC Porto, FC Villarreal, Borussia Monchengladbach si Ajax Amsterdam. Tragerea la sorti de la Nyon (Elvetia) va incepe la ora 13:00. 

UPDATE 3: Dupa ce in aceasta dimineata, finantatorul GIGI BECALI declarase ca NICUSOR STANCIU valoreaza 10 milioane de euro, latifundiarul viseaza la bani si mai multi dupa tragerea la sorti din PLAY-OFF-ul UCL

“Stanciu, daca da gol cu City, valoreaza 15 milioane. Stanciu nu va pleca de la Steaua decat pe suma pe care el merita sa o ea. Va pleca pe 12-13, niciodata pe 7 milioane. Eu stiu sa-mi vand marfa. Eu cred ca depaseste pretul lui Chiriches. Am negociat pentru 10 milioane si am luat 8 milioane jumatate. Stanciu il va depasi pentru ca are ceva de geniu. Stanciu daca avea cu 5 cm mai mult ceream 50 de milioane pe el. La meciurile cu City il vom vedea pe Stanciu daca valoreaza 15-20 de milioane”, a declarat Gigi Becali la televiziunea Sportro.

UPDATE 2Presedintele de imagine al STELEI BUCURESTI, Helmuth Duckadam, a vorbit despre tragerea la sorti din PLAY-OFF-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

“Va fi o dubla frumoasa si e bine ca jucam primul meci acasa. Asta e… Noi eram outsideri cu oricine jucam. Am cazut cu cei mai tari, dar cateodata e bine sa cazi de pe cel mai frumos cal. Steaua va face un joc frumos, va fi un stadion plin, va fi bucuria suporterilor ca o sa vada o echipa mare. Ambitia si daruirea pot sa compenseze valoarea individuala a jucatorilor. Plus ca jucam fara presiune, deci nu e rau!”, a spus Duckadam la postul de televiziune Digi Sport.

UPDATE 1: STEAUA BUCURESTI va intalni in PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR gruparea engleza MANCHESTER CITY. Prima partida din PLAY-OFF se va disputa la Bucuresti iar returul la Manchester.

MANCHESTER CITY – carte de vizita:

Titluri de campioana a Angliei: 4
Cupe ale Angliei: 5
Cupa Ligii Angliei: 4
Supercupa Angliei: 4
Castigatoare a Cupei Cupelor in sezonul 1969-1970.
Porecla: Cetatenii.

Antrenor: Josep Guardiola
Stadion: City of Manchester / Etihad Stadium (55.097 locuri).
Media de varsta: 27,7 ani.
Valorea lotului: 561,50 milioane de euro.
ECHIPA-TIP (4-2-3-1): Hart – Sagna, Kompany, Mangala, Clichy – Fernandinho, Gundogan – Navas, De Bruyne, Nolito – Aguero.

MANCHESTER CITY este patronata de un seic arab si prezidata de un afacerist chinez. Lotul britanicilor, in valoare de peste 500 de milioane de EURO, este plin de vedete de renume mondial dintre care ii amintim: Samir Nasri, Gael Clichy, Kevin de Bruyne, Yaya Toure, Jesus Navas, Vincent Kompany, Joe Hart, Fernandinho, Sergio “Kun” Aguero,  si proaspetii campioni europeni Bacary Sagna si Eliaquim Mangala.

Celelalte partide din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR:

LUDOGORET RAZGRAD v VIKTORIA PLZEN
CELTIC GLASGOW v HAPOEL BEER-SHEVA
FC COPENHAGA v FC APOEL
DUNDALK v LEGIA VARSOVIA
DINAMO ZAGREB v FC SALZBURG
FC PORTO v AS ROMA
AJAX AMSTERDAM v FC ROSTOV
YOUNG BOYS BERNA v BORUSSIA MONCHENGLADBACH
VILLARREAL v AS MONACO

STEAUA BUCURESTI este a doua in urna echipelor care nu sunt considerate favorite avand un coeficient de 36.576. 

Cum arata urnele inaintea tragerii la sorti a meciurilor din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR:

Ruta campioanelor

Capi de serie:

Viktoria Plzen – coeficient 44.585
FC Salzburg – 42.520
Celtic – 40.460
APOEL – 35.935
Legia Varsovia – 28.000

Non-capi de serie:

Dinamo Zagreb – 25.775
Ludogorets Razgrad – 25.625
FC Copenhaga – 24.720
Hapoel Beer-Sheva – 4.725
Dundalk – 2.590

Ruta non-campioanelor

Capi de serie:

Manchester City 99.256
Porto – 92.616
Villarreal – 60.142
Ajax – 58.112
Borussia Mönchengladbach – 42.035

Non-capi de serie:

AS Roma – 41.587
STEAUA BUCURESTI – 36.576
Monaco – 36.549
Young Boys – 24.755
Rostov – 11.716

Meciurile din PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR vor avea loc pe 16/17 august (turul) si 23/24 august (returul). Vor fi zece echipe care vor obtine calificarea in faza grupelor, acolo unde sunt deja se afla 22 de formatii. 

Sursa foto: uefa