TRAGEREA la SORTI a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei UPDATE

UPDATE: 16.07: Ca urmare a tragerii la sorti a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei vom asista la urmatoarele partide din aceasta faza a competitiei dupa cum urmeaza:

1. Steaua Bucuresti – Otelul Galati
2. Viitorul Constanta – Astra Giurgiu
3. Dinamo Bucuresti – Pandurii Targu Jiu
4. Petrolul Ploiesti – FC Vaslui

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana la fotbal va avea loc, luni, de la ora 16.00 la Casa Fotbalului din Capitala.

In ciuda faptului ca se afla in urna destinata capilor de serie, marile rivale bucurestene Steaua si Dinamo s-ar putea intalni inca din aceasta faza. De ce? Regulamentul prevede ca in prima urna la tragerea la sorti, incepand cu faza “saisprezecimilor” sa fie introduse echipele care au terminat pe primele sase locuri sezonul trecut al Ligii 1. Cum Steaua, Pandurii, Petrolul, Astra, FC Vaslui si Dinamo au ajuns in sferturi, in cealalta urna vor intra doar doua echipe: Otelul Galati si Viitorul Constanta.

Primele doua grupari extrase din urna A vor fi cele mai norocoase, urmand sa le intalneasca pe cele doua din urna B. Celelalte 4  formatii ramase in Urna A vor juca intre ele, astfel ca avem garantia a cel putin doua meciuri interesante in faza sferturilor.

Partidele din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana se vor disputa într-o singura mansa pe terenul primei extrase dintre cele doua.

URNA A

Steaua Bucuresti
Pandurii Targu Jiu
Petrolul Ploiesti
Astra Giurgiu
FC Vaslui
Dinamo Bucuresti

URNA B

Otelul Galati
Viitorul Constanta

Sursa foto: gsp.ro