TRAIAN BASESCU a fost AUDIAT timp de o ora la PARCHETUL GENERAL. UPDATE

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a ajuns, vineri, la PARCHETUL GENERAL unde va fi audiat de procurori in DOSARUL de AMENINTARE.

UPDATE 13.05: TRAIAN BASESCU a parasit sediul PICCJ dupa ce, timp de o ora, a fost audiat de procurori. TRAIAN BASESCU  a declarat ca “M-am aparat si voi continua sa ma apar!”

TRAIAN BASESCU a ajuns la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul in care este URMARIT PENAL pentru AMENINTARE in legatura cu afirmatiile sale la adresa senatoarei PSD GABRIELA FIREA. Intrebat de jurnalisti, la intrarea in sediul Parchetului, ce le va spune procurorilor, TRAIAN BASESCU a raspuns “Depinde ce ma intreaba. Eu unul ma simt bine”.

TRAIAN BASESCU a mai fost citat la Parchetul General pe 2 septembrie, iar la iesire a declarat ca procurorii i-au schimbat incadrarea in dosar, din infractiunea de santaj in cea de amenintare, informeaza Agerpres.

Intrebat ce risca in aceasta situatie, fostul presedinte  a spus ca amenda sau inchisoare de la trei luni la un an.”Inseamna ca usor-usor justitia se apropie de adevar”, a adaugat TRAIAN BASESCU.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: b1