TRAIAN BASESCU: A aparut MODA DEUNUNTURILOR; eu am INCREDERE in JUSTITIE si in ELENA UDREA

Traian Basescu

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat duminca, dupa vizita la sediul PMP, ca el are incredere in JUSTITIE si in ELENA UDREA, adaugand ca a aparut o “moda denunturilor”.

TRAIAN BASESCU a fost intrebat de jurnalisti la iesirea din sediul PMP ce parere are in legatura cu motivarea ICCJ privind arestarea ELENEI UDREA in DOSARUL GALA BUTE si despre faptul ca sumele primite ca mita de fostul ministru ar fi fost folosite de PDL in campania prezidentiala.

Citeste si: ELENA UDREA, mesaj de ULTIMA ORA din AREST

“Marturisesc ca nu am citit-o, unde a aparut? Din cate stiu, sunt secrete. Uitati, eu va spun un singur lucru pe care o sa-l repet pana cand acest proces se va termina la ultima lui instanta: am incredere in Justitie si am incredere in Elena Udrea. Ca a aparut moda denuntatorilor, vom vedea, dar eu insumi am experiente cu oameni care de multe ori au spus: m-a trimis Basescu, fac pentru Basescu. Toti politicienii avem asa ceva in experientele noastre. Important este ce s-a intamplat in mod real si va repet: eu am incredere in Elena Udrea din acest punct de vedere”, a raspuns TRAIAN BASESCU.

Citeste si: ELENA UDREA A INFIINTAT UN ADEVARAT SISTEM MAFIOT, SE ARATA IN MOTIVAREA CURTII