TRAIAN BASESCU a cerut LINIE SECURIZATA de la STS

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a cerut LINIE SECURIZATA de la STS, potrivit unui comunicat de presa al institutiei, care precizeaza ca sistemele de telefonie speciala nu sunt disponibile in noua resedinta a acestuia de la Scrovistea.

“In resedinta in care locuieste temporar fostul presedinte al Romaniei, in zona Scrovistea, domnul Traian Basescu nu are acces la sistemele de telefonie speciala asigurate de catre STS. Potrivit unei Hotarari a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, fostul presedinte al Romaniei beneficiaza, la cerere, pe durata vietii, de servicii de telefonie publica, servicii protejate de internet si servicii de securitate asociate acestora furnizate de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Domnul Traian Basescu a solicitat in scris STS operationalizarea acestor servicii”, se arata in comunicat.

Citeste si: TRAIAN BASESCU s-a MUTAT la SCROVISTEA. Reactia lui VICTOR PONTA

TRAIAN BASESCU a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, intr-o casa a RAAPPS, pana ce o locuinta repartizata de in strada Gogol va fi renovata.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre LOCUINTA DE PROTOCOL: Cred ca VICTOR PONTA vrea sa-si BATA JOC si de KLAUS IOHANNIS

Directorul RAAPPS a explicat ca, la Scrovistea, fostului presedinte i-a fost atribuit un apartament la parterul uneia dintre vile. Seful RAAPPS a mai precizat ca TRAIAN BASESCU plateste utilitatile, adica apa, gaz, curent, si o femeie de serviciu.

Sursa foto: jurnalul.ro