Traian Basescu a convocat in sedinta Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

Presedintele Traian Basescu a convocat in sedinta membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). Sedinta va avea loc la Palatul Cotroceni, marti, cu incepere de la ora 15.00 si va avea ca principal subiect de discutie bilantul institutiilor din domeniul securitatii nationale pe anul 2013.

Precedenta sedinta a CSAT a avut loc pe 26 noiembrie si a durat aproximativ 15 minute, informeaza postul Romania Tv. In cadrul sedintei au fost avizate bugetele Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Telecomunicatii Speciale si Serviciului de Protectie si Paza.

De asemenea, membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii au aprobat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, inaintarea in grad a unor ofiteri din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul de Protectie si Paza.

Premierul Victor Ponta nu a reusit sa participe la sedinta CSAT din 26 noiembrie, in locul sau fiind prezent vicepremierul Gabriel Oprea.

Sursa foto: semperfidelis.ro