TRAIAN BASESCU a dezvaluit cine l-a AJUTAT dupa a doua SUSPENDARE din FUNCTIE

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat, luni  in cadrul interviului acordat la Adevarul Live, ca a fost ajutat de toata Uniunea Europeana (UE) in cazul celei de-a doua suspendari din functie, in 2012.

“Eu cred ca toata UE m-a ajutat. La ei era de neconceput sa intrerupi mandatul unui presedinte pentru ca are procente de popularitate scazuta. Daca ar fi la mintea pe care o aveau atunci VICTOR PONTA si CRIN ANTONESCU l-ar SUSPENDA pentru ca bietul om are 13-14% intentie de vot in Franta. Nu se poate asa ceva, pentru ca s-ar fi creat in Europa un precedent incredibil.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Mandatul CODRUTEI KOVESI in fruntea DNA trebuie prelungit 

S-ar fi creat un precedent incredibil, mai ales ca era vorba si de perioada de criza economica. Daca iei masuri impopulare, si de multe ori in criza trebuie sa le iei, vin doi ametiti care profita de caderea de popularitate generata de masurile luate si spun: hai sa-l SUSPENDAM! Creezi o instabilitate formidabila. Sunt guverne care intra cu 50% si ajung la 5%. Ce faci?”, a declarat TRAIAN BASESCU la Adevarul Live, intrebat daca a fost ajutat de cancelarul german Angela Merkel in cazul celei de-a doua SUSPENDARI din FUNCTIE, in 2012.

Sursa foto: adevarul.ro