TRAIAN BASESCU a explicat cum PSD a facut o ARTA din CULMEA PENIBILULUI

Traian Basescu ii raspunde, pe Facebook, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a sustinut, la postul Romania TV, ca ministrii Cabinetului Grindeanu ar trebui sa-si retraga demisiile pentru a asigura functionarea actualului Guvern pana la instalarea celui nou. Fostul sef al statului a sustinut ca aceasta situatie reprezinta “culmea penibilului”.

“Culmea penibilului! La motiune, toti ministrii PSD au votat pentru caderea guvernului din care faceau parte, urmare a incompetentei in indeplinirea programului de guvernare. La scurt timp dupa caderea guvernului, Olguta Vasilescu a anuntat ca ministrii demisionari, dar si incompetenti, isi retrag demisiile. Oare cum poti vota ca ai fost un ministru incompetent, care nu si-a indeplinit programul, dupa care sa anunti ca vrei sa fii din nou ministru? Evident, bunul simt politic, simtul ridicolului si al penibilului nu au nicio legatura cu PSD-ul”, a scris, ironic, Basescu pe reteaua de socializare.

Semnalul de alarma tras de fostul sef al statului nu i-a impiedicat pe ministrii demisionari in frunte cu Lia Olguta Vasilescu sa-si puna in aplicare planul, joi dimineata, si sa-si retraga demisiile. (DETALII AICI)

Sursa foto: adevarul