INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU

ION CRISTOIU a facut, intr-un editorial pe blogul personal, o serie de dezvaluiri, din spatele „CAPCANEI” intinse fostului sef al statului, TRAIAN BASESCU. Astfel, ION CRISTOIU a declarat ca „TRAIAN BASESCU e tinta indiscutabila a propagandei PSD, intruchipate de Antena 3 si Romania Tv”, subliniind faptul ca Realitatea TV a devenit „cu sau fara voia ei aliat al lui VICTOR PONTA in campania angajata de acesta pentru terfelirea lui TRAIAN BASESCU”.

In opinia lui ION CRISTOIU, COZMIN GUSA ar fi fost cel care ar fi orchestrat aceasta ”capcana” intinsa lui TRAIAN BASESCU si pune urmatoarea intrebare:” Cum de a devenit consultantul politic al ELENEI UDREA (n.r.: referindu-se la COZMIN GUSA) dusmanul lui TRAIAN BASESCU?

Ghici ciuperca cei?.”

„O executie mediatica ordonata de COZMIN GUSA, fostul consultant politic al ELENEI UDREA. TRAIAN BASESCU a istorisit pe Facebook capcana care i se intinsese de Realitatea Tv vineri seara, sub acoperirea de dezbatere despre cei 10 ani de mandat. Ca om care am facut colaborat la toate televiziunile de stiri, cu exceptia Digi Tv, pentru care ar fi nevoie de grad, nu doar ca sa colaborezi, dar chiar si ca s-o urmaresti ca telespectator, am recunoscut din cele descrise de TRAIAN BASESCU punerea la cale a unei EXECUTII MEDIATICE:

CITESTE SI:  SCENARIU SOC! CUM POATE AJUNGE PNL LA GUVERNARE si EFECTELE ACESTEI MUTARI

Invitatului i se schimba in ultimul moment si fara sa fie informat invitatii si subiectul, intrebarile nu sunt intrebari, ci flegme, moderatorul nu e moderator, ci procuror. Dar chiar si fara precizarile lui TRAIAN BASESCU, mi-am dat seama ca emisiunea fusese gindita ca o executie mediatica. Un invitat precum Traian Basescu poate fi prezent in studioul unei televiziuni de stiri in doua posibile ipostaze:

Ca invitat al unui jurnalist care realizeaza un interviu. In cadrul unui asemenea dialog televizat jurnalistul, care e si gazda emisiunii, trebuie sa puna intrebari incomode, pentru a scoate de la interlocutor stiri. Asta nu inseamna sa zbiere la interlocutor, sa vorbeasca mai mult decit interlocutorul, sa-si ridice poalele si sa-si arate fundul, ca sa se convinga telespectatorii ca el nu-l suporta pe cel invitat. O alta ipostaza pentru un invitat e cea in care ar fi putut sa fie TRAIAN BASESCU la emisiunea de la Realitatea Tv. Prevenit in chip corect, TRAIAN BASESCU ar fi fost pus in fata cu mai multi jurnalisti, aflati de cealalta parte a mesei. Acesti jurnalisti i-ar fi putut pune intrebari incomode si chiar ar fi putut polemiza cu el. Conditia fundamentala pentru ca acest format sa fie unul corect:

Confruntarea sa aiba un moderator, de regula realizatorul emisiunii. Asezat in capul mesei, moderatorul trebuie sa fie in chip fundamental echidistant fata de cele doua parti in confruntare. Misiunea sa de esenta e moderarea confruntarii. Asta inseamna interventii decise cind una dintre parti sare peste cal si chiar cind dezbaterea lincezeste. Intocmirea de la Realitatea Tv, pentru ca emisiune nu-i pot spune, s-a remarcat insa prin agresivitatea partinitoare a celui care se numea moderator.

De unde stim ca a fost vorba de o executie, chiar daca una ratata?

Din tot ceea ce face numitul MIHAI GADEA la Antena 3. De mult, Mereu Umezitul MIHAI GADEA pune la cale tribunale transmise in direct impotriva celor care cuteaza sa spuna ca VICTOR PONTA, nepotelul lui DAN VOICULESCU, a pierdut alegerile prezidentiale. Dupa ce tine o predica de popa fara anteriu, MIHAI GADEA ii pune pe invitati nu sa dezbata un subiect, ci sa scuipe pe cine vrea DAN VOICULESCU.

Invitatii sunt toti astfel alesi (de regula angajati ai postului) incit MIHAI GADEA n-are o clipa emotii ca unul dintre ei ar putea spune si altceva decit ca TRAIAN BASESCU e un criminal, iar DAN VOICULESCU un Prea Cinstit.

Intimplarea de la Realitatea Tv a fost copy-paste dupa Sinteza zilei. Invitati alesi pe sprinceana, cunoscuti anterior pentru ura lor fata de TRAIAN BASESCU, intrebari care sunt in realitate flegme, schimbari de ultim moment, menite sa-l puna in dificultate pe invitat. Pe mine cel putin, executia mediatica de la Realitatea Tv m-a surprins: Desi cu simpatii si antipatii nitel in afara deontologiei, postul n-a practicat pina acum EXECUTIE MEDIATICA. Nici macar fata de VICTOR PONTA.

CITESTE SI: ION CRISTOIU dezvaluie ATACUL sub CENTURA aplicat de BASESCU lui IOHANNIS 

In campania electorala Realitatea Tv a fost postul care a cultivat pina la absurd persoana si personalitatea ELENEI UDREA, candidata lui TRAIAN BASESCU. Din cite se stie, am fost un adversar neindupleacat al candidaturii ELENEI UDREA. Cum la vremea respectiva colaboram cu postul, m-am amuzat copios de fiecare data cind ma pomeneam, invitat la Jurnal, cu o declaratie video a lui COZMIN GUSA in care candidata ELENA UDREA era cadelnitata de te durea capul de atita miros de tamiie. Dat fiind ca TRAIAN BASESCU o sustinea pe ELENA UDREA, mi-am zis ca prestatia postului in favoarea candidatei PMP trecea si drept o dovada de apropiere a lui COZMIN GUSA de TRAIAN BASESCU.

TRAIAN BASESCU e tinta indiscutabila a propagandei PSD, intruchipate de Antena 3 si Romania Tv. Prin EXECUTIA MEDIATICA de vineri seara, Realitatea Tv a intrecut cele doua bezafoane ale lui VICTOR PONTA in materie de anti-Basescu. Iata Realitatea Tv devenind cu sau fara voia ei aliat al lui VICTOR PONTA in campania angajata de acesta pentru terfelirea lui TRAIAN BASESCU.

Toate datele executiei trimit la un ordin dat de COZMIN GUSA.

Ce s-a intimplat?

Cum de a devenit consultantul politic al ELENEI UDREA dusmanul lui TRAIAN BASESCU?

Ghici ciuperca cei?”, a scris jurnalistul ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa foto: adevarul.ro