Traian Băsescu a lansat un atac devastator la adresa partidului AUR

Traian Băsescu a lansat, duminică seară la Realitatea Plus, un atac devastator la adresa partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Fostul șef al statului îi acuză pe Diana Şoşoacă şi George Simion că sunt “semidocţi care îşi latră patriotismul” și dacă vor ajunge la guvernare, “ar prăbuşi ţara”.

„Cred că doamna senator Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo şi Simion (George Simion) şef de galerie la Steaua. Mărtusisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intra PMP, am întrebat: «Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei?» Au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea Plus.

„Nu cred ca au ceva de spus ţării, în afară de vadimisme, n-au mare lucru de spus. Însă deosebirea dintre ei şi Vadim este ca Vadim era un om citit. Ei sunt semidocţi care îşi latră patriotismul şi asa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să faca nimic, ar prăbuşi ţara”, a concluzionat Traian Băsescu.

Sursa foto: realitatea