TRAIAN BASESCU a lansat un nou ATAC la adresa GUVERNULUI CIOLOS

Exact in ziua in care premierul DACIAN CIOLOS se intalneste cu directorul Fondului Monetar International pentru Europa, fostul presedinte TRAIAN BASESCU a lansat un nou atac dur la adresa Executivului condus de acesta.

TRAIAN BASESCU sustine ca GUVERNUL CIOLOS este victima sigura, pentru ca nu face altceva decat sa duca mai departe angajamentele populiste ale precedentei guvernari.

“Nimic nou ca viziune bugetara. Toate angajamentele imprudente si populiste ale PSD+UNPR+ALDE si PNL au fost acceptate de Dacian Ciolos ca pret al sustinerii in Parlament. In fapt, Dr. Ponta, Dragnea si Gorghiu vor guverna si in 2016, dar nu direct, ci prin ‘tehnocrati’. Renuntarea la politicile pro-ciclice, relansarea investitiilor si implicit dezvoltarea tarii, crearea de noi locuri de munca, Programul de Convergenta, Obiectivul pe Termen Mediu, reforme structurale, aderarea la moneda unica vor ramine doar simple prioritati enuntate, dar din nou aminate inclusiv de ‘tehnocrati’. Si, daca este doar un instrument de a pune in aplicare un program stabilit de politicieni fara a putea guverna pe baza prioritatilor reale ale tarii, la ce bun un guvern de ‘tehnocrati’?”, a scris TRAIAN BASESCU pe pagina sa de Facebook.

“Poate pentru a avea cui pune in spate dezastrul dezechilibrelor macroeconomice si a cresterii rapide a datoriei publice ce se prefigureaza pentru anul 2017 sau pentru justificarea esecurilor integrarii intr-o Uniune Europeana ce va intra intr-un proces rapid de reasezare a propriilor valori”, a raspuns TRAIAN BASESCU la intrebarea de mai sus si a conchis “Guvernul schimbarii sa fie doar o victima a politicienilor”.

Sursa foto: adevarul