TRAIAN BASESCU A PLECAT DE LA COTROCENI. Vezi ultimul gest! GALERIE FOTO

Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni, duminica, dupa ce si-a incheiat cel de-al doilea mandat si i-a predat stafeta noului presedinte, Klaus Iohannis. La poarta, Basescu a fost asteptat de sute de persoane care l-au aplaudat minute in sir.

In cadrul ceremoniei de predare-primire de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu i-a predat lui Klaus Iohannis Colanul de aur al Ordinului Steaua Romaniei, dupa care cei doi, impreuna cu sotiile, au ciocnit un pahar de sampanie cu fostii si viitorii consilieri prezidentiali.

Dupa ce a fost intampinat de garda de onoare, Klaus si Carmen Iohannis au fost primiti in Palatul Cotroceni de Traian si Maria Basescu. Cei patru au intrat Sala Unirii, unde s-a intonat imnul national al Romaniei.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, NOUL PRESEDINTE AL ROMANIEI. TRAIAN BASESCU I-A PREDAT MANDATUL

Dupa intonarea imnului, Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Iohannis Colanul de aur al Ordinului. Apoi, cei doi, impreuna cu sotiile, au ciocnit un pahar de sampanie cu fostii si viitorii consilieri prezidentiali.

Cateva momente mai tarziu, Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. Dupa ce a salutat garda de onoare si i-a prezentat onorul, Traian Basescu a sarutat drapelul Romaniei. Mondo News va prezinta mai jos cateva instantanee foto de la plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni.

Citeste si: BASESCU SI-A FACUT SELFIE CU ZIARISTII IN REDACTIILE “EVENIMENTUL ZILEI” SI “LIBERTATEA”. FOSTUL PRESEDINTE A MERS APOI LA RESTAURANT

Foto: Digi 24