TRAIAN BASESCU a RECLAMAT Antena 3 la CNA

Administratia Prezidentiala a facut o sesizare la Consiliul National al Audiovizualului, impotriva televiziunii Antena 3, potrivit dcnews.ro, care citeaza postul de televiziune.

In sesizarea Administratiei Prezidentiale la CNA sunt vizate mai multe emisiuni si mai multi invitati de la Antena 3.

Unul dintre motivele demersului Presedintiei ar fi reprezentat de o serie de afirmatii facute de avocatul Pavel Abraham, in emisiunea Alessandrei Stoicescu. Avocatul ar fi spus ca B1 TV il deserveste pe presedintele TRAIAN BASESCU.

“Nu am facut nicio afirmatie cu privire la institutia prezidentiala. Probabil Administratia Prezidentiala se substituie B1. Nu cred ca se impunea, intr-o chestiune care il priveste personal pe Presedinte”, a reactionat Pavel Abraham.

“Am facut si eu o plangere la CNA, in care am cerut ca doua persoane sa fie trase la raspundere, in baza unor afirmatii facute la B1, afirmatii care mi-au afectat imaginea publica”, a adaugat Pavel Abraham.

Citeste si: RAZBOI intre TELEVIZIUNI: ANTENA 3 va da in judecata B1 TV si cere daune morale URIASE

Si Felix Rache, realizatorul emisiunii “Deziluzia optica”, este parte a sesizarii catre CNA, pentru ca ar fi spus ca presedintele este egal cu ceilalti romani in fata bauturii.

“Dansul are imunitate atunci cand injura, cand bate, cand fura telefoane. Mie mi se pare ca atunci cand se chercheleste, nu mai are imunitate. Mi se pare ca in fata bauturii toti suntem egali”, este afirmatia lui Felix Rache, vizata de plangere.

“Tot ce se intampla in aceste zile nu-mi da dreptate? L-as ruga pe TRAIAN BASESCU, daca am putea sa ne prezentam amandoi, de manuta, in fata procurorilor, sa raspunda la niste intrebari”, a replicat Felix Rache.

Si o serie de afirmatii pe care parlamentarul Madalin Voicu le-a facut la adresa purtatorului de cuvant al Presesdintiei, Bogdan Oprea, fac obiectul sesizarii la CNA.

Citeste si: SUMA REALA pe care LAURA CODRUTA KOVESI o solicita jurnalistilor de la ANTENA 3 este URIASA

“Ei cred ca sunt altfel decat le spunem noi? As vrea, daca intr-adevar a deranjat pe cineva, sa ma contrazica domnul Oprea”, a reactionat Madalin Voicu, la Antena 3.