TRAIAN BASESCU anunta ca din toamna REVINE IN POLITICA. REACTIA ELENEI UDREA. UPDATE

UPDATE 23:35 ELENA UDREA a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscrierea in PMP, deoarece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica.

”Nu stiam dinainte. Cred ca ESTE NEVOIE DE  TRAIAN BASESCU IN POLITICA”, a declarat fosta candidata la prezidentiale in cadrul unei emisiuni televizate. 

STIRE INITIALA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca, probabil, din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara (PMP), relateaza Agerpres.

Basescu a participat la Conferinta Regionala Centru a PMP si a facut anuntul la finalul discursului sau la aceasta reuniune, fiind aplaudat de catre participanti.

“As incheia asigurandu-va ca, dupa ce am fost la conferinta regionala de la Timisoara, de la Galati, de la Iasi, de la Pitesti si aici la Alba, probabil ca, din toamna, nu voi fi numai partenerul dumneavoastra, ci MA VOI INSCRIE IN PARTIDUL DUMNEAVOASTRA”, a afirmat Traian Basescu.

CITESTE SI: TOMAC (PMP), CRITICI LA ADRESA LUI IOHANNIS: ROMANIA ARE ASTAZI UN PRESEDINTE ABSENT, CARE NU COMUNICA

La Conferinta Regionala Centru a PMP au participat in jur de 700 de delegati din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Sursa foto: anchetaonline