TRAIAN BASESCU, apel catre KLAUS IOHANNIS: Nu va intoarceti in BRATELE LUI FELIX

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a facut duminica un apel la KLAUS IOHANNIS pentru ca acesta sa nu-l investeasca pe EUGEN TEODOROVICI la conducerea Ministerului de Finante, aratand ca aceasta decizie ar fi un semnal care l-ar trimite pe seful statului inapoi “in bratele turnatorului Felix”.

Citeste si: BASESCU: PONTA si IOHANNIS au convenit ca TEODOROVICI sa devina ministru al Finantelor Publice

“Domnule presedinte Iohannis, Inteleg ca v-ati inteles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor. Dar astazi cind stiti acest lucru din imaginile de la Gindul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix. Va rog, ramineti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Toti avem nevoie de speranta, inclusiv un fost presedinte”, a scris TRAIAN BASESCU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Nominalizarea lui EUGEN TEODOROVICI la Finante arata ca VICTOR PONTA a ajuns la stadiul IMPROVIZATIILOR

Premierul VICTOR PONTA l-a desemnat pe EUGEN TEODOROVICI in functia de ministru de Finante in locul lui DARIUS VALCOV. Presedintele KLAUS IOHANNIS a acceptat propunerea, EUGEN TEODOROVICI urmand sa depuna juramantul luni dimineata.