TRAIAN BASESCU are o PREFERINTA SURPRIZA cand vine vorba de sefia PSD

Fostul presedinte al Romaniei TRAIAN BASESCU a dezvaluit, joi, pe cine ar vedea in fruntea Partidului Social Democrat (PSD). In cadrul unui interviu acordat la Adevarul Live, BASESCU a precizat ca nu ar mai face „compromisul unei aliante cu PSD”, ca in 2009.

„Exclusa o astfel de constructie, indiferent cine e liderul PSD!” a subliniat TRAIAN BASESCU. In acelasi context, fostul presedinte s-a aratat nemultumit de LIVIU DRAGNEA in calitatea lui de presedinte al PSD, dar a spus ca nici prim-ministrului VICTOR PONTA nu ii da sanse pentru aceasta functie.

CITESTE SI: SEDINTA CEXN A PSD. DRAGNEA RAMANE SINGURUL CANDIDAT PSD. DRAGNEA: MI-AS FI DORIT O COMPETITIE. UPDATE

„Sa accepti sa alegi un politician ca LIVIU DRAGNEA  in functia de presedinte al partidului, in conditiile in care au in generatia de sub DRAGNEA cativa oameni exceptionali si n-au loc de DRAGNEA, e in neregula”, a afirmat TRAIAN BASESCU, adaugand ca nici VICTOR PONTA n-ar avea o astfel de sansa, „in niciun caz si nu acum”.

Totusi, fostul oficial de la Cotroceni a spus numele unui politician caruia ii da sanse la sefia PSD. „Spre exemplu, eu ma uitam la un om care nu m-a menajat deloc: CATALIN IVAN – este un tip curat, istet, europenizat, care pare a fi un socialist european, care ar fi putut fi o solutie exceptionala pentru ei. L-am vazut cand a incercat sa ridice putin glasul cum a fost bagat la fund imediat de generatia lui LIVIU DRAGNEA”, a spus TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: VIDEO. PREMIERUL VICTOR PONTA VA FI INLATURAT LA SCURT TIMP DUPA CONGRESUL PSD

Nu in ultimul rand, BASESCU a dat asigurari ca intalnirea lui cu vicepremierul GABRIEL OPREA „n-avea nicio legatura cu aliantele”.

„Nu sunt un suporter al partidelor de tip UNPR. Exclus. Discutia mea cu GABRIEL OPREA a fost pe cu totul alte teme”, a spus TRAIAN BASESCU, dand ca exemple reuniunea Consiliului JAI si CRIZA REFUGIATILOR.

Sursa foto: adevarul