TRAIAN BASESCU are o rugaminte pentru PONTA: TE ROG TRADEAZA-MA!!

Fostul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca premierul VICTOR PONTA incearca sa convinga poporul roman ca ar trada electoratul daca ar DEMISIONA, insa acesta nu a fost ales de romani, ci a fost numit prim ministru chiar de fostul sef al statului si nu mai are legitimitate in fruntea Guvernului.

“PONTA, te rog tradeaza-ma!!!

Ramin consecvent ideii ca acuzatia de conflict de interese nu este justificata, dar participarea la fals si spalare de bani in relatia cu DAN SOVA in afacerea Rovinari – Turceni pare a fi temeinic documentata de procurori si numai un judecator poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spala pe PONTA cu anticipatie de mizga groasa a minciunii.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: “Nu sunt de neinlocuit, dar sunt proiecte pe care TREBUIE SA LE DUC PANA LA BUN SFARSIT”. UPDATE 

Mincinosul national incearca sa ne convinga ca daca ar DEMISIONA ar trada electoratul. Bietul mitoman a ajuns sa creada si vrea sa convinga o lume intreaga ca el a fost ales de popor. Nu dragule, pe tine nu te-a ales nici un popor ci te-am desemnat eu pentru functia de PM respectind principiul constitutional ca o alianta care a cistigat alegerile cu 68% poate propune premierul”, a scris TRAIAN BASESCU.

Fostul presedinte considera, astfel, ca premierul “vine de nicaieri” la Palatul Victoria si nu mai are legitimitate, din moment ce USL a disparut.

“Acum nici macar alianta USL care a cistigat alegerile nu mai exista deci tu cam vii de nicaieri la Palatul Victoria. Nu indrazni sa mai vorbesti de legitimitate cind alianta dar si intelegerea politica ce te-a propulsat au disparut. Intre timp ai devenit si singurul PM din Europa urmarit penal”, a scris TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: PNL A STRANS 150.000 DE SEMNATURI PENTRU DEMITEREA PREMIERULUI VICTOR PONTA

Acesta il roaga, astfel, pe VICTOR PONTA sa il tradeze pe el, care l-a desemnat, si sa nu tradeze, in schimb, interesele tarii prin ramanerea in functie.

“In concluzie, nu poporul te-a facut PM ci eu te-am desemnat pentru aceasta functie iar Parlamentul a aprobat propunerea mea. De aceea te rog, TRADEAZA-MA PE MINE care te-am desemnat, demisionind si nu trada interesele tarii tale raminind in functie”, conchide TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: adevarul