TRAIAN BASESCU: Astept ca PMP sa ma PRIMEASCA in sediul central cand imi termin mandatul

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, sambata, la Sinaia, ca asteapta de la PMP ca, atunci cand isi incheie mandatul de sef al statului, sa il PRIMEASCA “in sediul central”.

”Ce astept eu de la acest partid? Ca dupa ce imi termin mandatul sa ma PRIMEASCA in sediul central”, a spus Basescu la Congresul Organizaţiei de Femei a PMP, care se desfasoara la Sinaia.

”Vreau sa transfer partidului toata experienţa ca om politic, cunostinţele in politica interna si externa si gestionarea unei ţari. Sunt convins ca pot ajuta partidul foarte mult sa se aseze acolo unde ar trebui sa se aseze ca partid nou: un partid nou care sa preia ţara de unde este acum”, a continuat Traian Basescu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: CRISTIAN DIACONESCU este CEL MAI LEGITIM candidat pentru Presedintie

El a menţionat ca nu doreste sa ”copleseasca” partidul cu personalitatea sa.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Negocierile cu PNL ar fi ESUAT daca nu se facea CONCESIA legata de NUMELE formatiunii politice

Presedintele Traian Basescu a mai declarat ca ieri (vineri n.r.) si-a luat arhiva personala – cu documente din perioada in care era ministru al Transporturilor si primar general al Capitalei – din sediul PDL din Modrogan 1, spunand ca o va muta la PMP.