TRAIAN BASESCU: Am o singura boala si nu se trateaza!

Presedintele Traian Basescu a sustinut o scurta declaratie de presa, joi dimineata, inaintea plecarii la Summitul de la Milano. La finele acesteia, seful statului a facut o precizare in legatura cu informatiile furnizate miercuri seara de moderatorii postului de televiziune Romania Tv referitoare la diversele probleme de sanatate cu care s-ar confrunta.

Traian Basescu a declarat ca nu are si nici nu a avut nicio problema de sanatate in ultimii zece ani si ca ii autorizeaza public pe cei zece medici din comisia care se ocupa de analizele sale sa raspunda oricarei intrebari a jurnalistilor privitoare la starea sa de sanatate.

CITESTE SI: ULTIMA ORA: Presedintele BASESCU ar fi suferit un ATAC CEREBRAL. FOTO-VIDEO 

“Nu am avut si nu am nicio problema de sanatate, nu am fost internat nici la Fundeni, la Spitalul Militar si nici in Austria sau mai stiu eu pe unde. Slava Domnului, sunt sanatos asa cum sper sa fiu si in urmatorii zece ani de acum inainte. Ii autorizez public pe cei zece medici care se ocupa de analizele mele sa raspunda oricarei intrebari legate de sanatatea mea. Nu in ultimul rand am un mesaj pentru postul de televiziune care lanseaza asemenea zvonuri lipsite de orice sens: Am boala pe hoti! Si asta nu se trateaza!”, a declarat Traian Basescu.

Postul de televiziune Romania Tv a difuzat, miercuri seara, in emisiunea “Emisiunea ROMANIA ISI ALEGE PRESEDINTELE” moderata de Andreea Crețulescu si de Victor Ciutacu, o serie de filmari cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, insotite de informatiile in baza unor surse medicale ca seful statului a fost “internat in secret la Spitalul Militar” si ca a avut “doua atacuri cerebrale”.

CITESTE SI: Turcescu sare in apararea lui Basescu in scandalul “PONTA OFITER ACOPERIT” 

In imaginile prezentate, Romania Tv a afisat pe burtiera mesajele “Basescu, semnele bolii Parkinson”, “Cauza tulburarilor lui Basescu”, “Basescu, in incapacitate de a conduce tara”, “Imaginile care dovedesc boala lui Basescu” si “Ce ascund serviciile despre Basescu”.

Sursa foto: realitatea.net