Traian Basescu, citat in procesul lui Adrian Zglobiu

Presedintele Traian Basescu a fost citat, joi, in procesul lui Adrian Zglobiu, barbatul care in 24 mai l-a scuipat pe seful statului, aflat intr-o vizita la Constanta. Presedintele este citat in calitate de parte vatamata, iar magistratii Judecatoriei Constanta au stabilit pentru 20 noiembrie urmatorul proces.

Amintim ca Adrian Zglobiu l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, in luna mai a acestui an, de la o distanta foarte mica in momentul in care acesta a coborat de pe nava scoala “Mircea”, la finalul vizitei facute la bordul vasului dupa ceremoniile de decorare a bricului.

Dupa incident, BARBATUL a fost imobilizat de catre ofiterii SPP, in timp ce seful statului s-a sters cu mana pe fata, apoi a continuat sa stea de vorba cu cativa oameni din multimea adunata in terminalul de pasageri al Portului Constanta.

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii pret de aproximativ doua minute, presedintele s-a urcat in masina si a plecat din port.

Dupa ce a fost imobilizat de ofiterii SPP, BARBATUL care l-a SCUIPAT pe presedinte a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar acestia l-au dus apoi la sediul Politiei Judetene Constanta.