TRAIAN BASESCU: CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA nu e dovada ca REFERENDUMUL a fost FRAUDAT

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat duminica seara la postul B1 TV ca faptul ca LIVIU DRAGNEA a fost condamnat nu reprezinta ”dovada” ca REFERENDUMUL pentru demiterea sa a fost fraudat, el spunand ca dovada este in sectiile de votare, iar vinovat este ”acel slugoi” din sectii.

”Condamnarea lui Liviu Dragnea nu este o dovada ca referendumul a fost fraudat. Dovada se afla in sectiile de votare. Eu am avut sute de copii de pe buletinele de vot in care se vede ca este aceeasi semnatura de sus pana jos a unor oameni care nu au ajuns in sectiile de votare”, a declarat TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: COMISIILE PARLAMENTARE nu sunt capabile sa CONTROLEZE SERVICIILE; este un FALS CONTROL

El a mai spus ca frauda la referendumul pentru demiterea sa a fost facuta ”masiv” in sectiile de votare, iar vinovat este ”acel slugoi din sectia de votare care a incalcat legea”.

”Daca eu vad o vina, e la acel slugoi din sectia de votare care a incalcat legea. Pentru ce falsifici semnaturi cand oamenii nu au fost la vot? (…) Nu spun ca nu e vina lui (a lui Liviu Dragnea -n.r.). Eu nu am citit dosarul, nu stiu acuzatiile, dar daca ma intrebati simplu spun ce stiam din ziua votului de la putinii reprezentanti pe care i-am avut in sectiile de votare – ca frauda a fost in sectii. M-am pronuntat strict pe cel care trebuia condamnat – acel sef de sectie de votare care a introdus buletine pentru oameni care nu au fost la vot, iar asta s-a intamplat in mii de locuri”, a adaugat TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: REPUBLICA MOLDOVA si ROMANIA se pot UNI prin REFERENDUM

LIVIU DRAGNEA a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la REFERENDUMUL din 2012, pentru demiterea presedintelui TRAIAN BASESCU, decizia luata de instanta suprema nefiind definitiva.