TRAIAN BASESCU: Daca REPUBLICA MOLDOVA depune acum cerere de ADERARE la UE, cred ca primeste un REFUZ

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU considera ca daca REPUBLICA MOLDOVA ar fi pornit un demers pentru ADERAREA la Uniunea Europeana (UE), aceasta ar fi fost REFUZATA, potrivit b1.ro, care citeaza Unimedia.

“Va spun ca un om cu experienta, cred ca s-ar primi un refuz. Este prematur, nu vreau sa devin un dusman al Republicii Moldova sau al cetatenilor de aici, eu mi-am exprimat o parere”, a afirmat TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, criticat DUR de viitorii sai concetateni

Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Chisinau, cu prilejul vizitei lui TRAIAN BASESCU.

Fostul presedinte a fost onorat cu ordinul “Stefan cel Mare” de catre presedintele Republicii Moldova, NICOLAE TIMOFTI, pentru contributia sa la promovarea stabilitatii, securitatii si democratiei in regiune.

Citeste si: TRAIAN BASESCU a fost decorat de NICOLAE TIMOFTI, presedintele Republicii Moldova, cu Ordinul “Stefan cel Mare”

TRAIAN BASESCU a renuntat pentru moment la cetatenia REPUBLICII MOLDOVA, deoarece situatia tarii nu este potrivita pentru un astfel de demers.

Sursa foto: presedinte.md