TRAIAN BASESCU despre candidatura: Decizia este luata! Voi face ceea ce se cuvine

TRAIAN BASESCU, presedintele PMP, a afirmat, duminica seara, ca a luat o decizie privind o candidatura a sa la postul de primar general al Capitalei, insa a evitat sa spuna care este decizia, precizand doar ca va face “ceea ce se cuvine”.

“Fiti convinsa ca decizia mea este luata, dar nu am sa anunt acum ce decizie am luat”, i-a raspuns TRAIAN BASESCU moderatoarei de la Romania TV la o intrebare legata de o eventuala candidatura a lui la Primaria Capitalei, scrie Newsro.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU STERGE PE JOS CU VASILE BLAGA: DRAGA VASILE….

“Sa fiti convinsa ca o sa fac ce trebuie, ce se cade pentru un politician ca mine dupa doua mandate de deputat, doua de primar al Bucurestilor si doua de presedinte al Romaniei”, a adaugat TRAIAN BASESCU. Invitat sa comenteze zvonul potrivit caruia PMP l-ar putea propune pe Robert Turcescu pentru Primaria Generala, TRAIAN BASESCU a raspuns zambind: “Interesant ce vorbeste lumea!”

In ce priveste recentul schimb de replici pe care l-a avut cu copresedintele PNL, Vasile Blaga, Basescu a afirmat ca nu l-a deranjat provocarea pe care liberalul i-a adresat-o, de a veni sa candideze la Primaria Capitalei, cat aprecierile facute privind membrii PMP. “Vasile Blaga m-a deranjat cumplit (…) cu o declaratie extrem de urata despre PMP. I-a atichetat ca fiind gunoaie, desi 85% dintre ei nu au mai facut politica pana acum”, a spus TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: realitatea