TRAIAN BASESCU, despre CARTEA lansata de ADRIANA SAFTOIU: Sunt MULTI AMARATI in ziua de azi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la postul B1 TV ca nu a citit cartea pe care a lansat-o ADRIANA SAFTOIU, aratand ca o persoana nu ar trebui sa isi incalce principiile, chiar daca trece prin perioade mai dificile.

”Nu am citit cartea doameni Saftoiu, dar as trage o concluzie: multi oameni amarati in ziua de azi. E o perioada in care nu mai ai surse de venituri si sa iti incalci principiile (…)”, a spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: NU imi este TEAMA ca voi fi ARESTAT sau CONDAMNAT. TIBERIU NITU e VANATOR de fost presedinte

”Slava Domnului ca m-am oprit cu increderea in 2007”, a afirmat TRAIAN BASESCU despre momentul in care ADRIAN SAFTOIU nu a mai ocupat functia de consilier.

“Daca au ajuns fostii mei consilieri sa traiasca din amintirile ca au fost consilierii mei… Sa stiti ca orice consilier, in momentul in care se angajeaza la Cotroceni, semneaza un angajament de loialitate care nu are termen de prescriptie”, a mai spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: ADRIANA SAFTOIU, la Bookfest: ”CRONICA DE COTROCENI” – o MARTURISIRE: Gresim indragostindu-ne de politicieni

”Cu toti consilierii am avut despartiri amiabile, dar cu Saftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidentiali nu sunt de capul lor, presedintele afla ce fac consilierii cand nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunta si te previn. In 2007, inainte de suspendare, ne-am despartit”, a mai spus TRAIAN BASESCU.

Intrebat cine a ramas alaturi de el dupa 10 ani de mandat, TRAIAN BASESCU a raspuns: “Familia si, din punctul de vedere al loialitatii, Elena Udrea. Nu am fost prieten cu nici un politician. Trei degete de la o mana imi ajung ca sa ii enumar pe cei in casa carora am intrat sau au intrat in casa mea. Nu am avut prieteni, am avut doar parteneri. Un om politic cu functie de presedinte, de ministru, e foarte greu sa aiba prieteni. Nimeni nu se imprieteneste cu tine de dragul prieteniei. Am un singur prieten, colegul meu din liceu, Ion Martinas, care acum locuieste la Cluj. El si sotia lui, Elena”.