TRAIAN BASESCU, despre cazul DAN SOVA: SENATUL, prin presedintele lui, devine RIDICOL

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarant marti ca situatia din SENAT privind decizia Curtii Constitutionale de a redacta si publica in Monitorul Oficial hotararea din 25 martie in privinta lui DAN SOVA este un caz de abuz in serviciu din partea lui CALIN POPESCU TARICEANU.

TRAIAN BASESCU a explicat ca nu Comisia juridica ar trebui sa redacteze hotararea, ci Secretariatul Senatului.

“Dati-mi voie sa va spun un lucru: cred ca este prima oara cand o Camera a Parlamentului, prin presedintele ei, devine ridicola. Nu mai are nicio treaba domnul Boboc de la Comisia juridica. Comisia a trimis un raport catre plen care a dat un vot, iar Tariceanu nu a pus in aplicare hotararea plenului, refuzand sa emita o hotarare, e clar ca nu domnul Boboc si Comisia juridica mai are vreo treaba. Tariceanu trebuie sa ordone Secretariatului Senatului sa redacteze o hotarare in care sa spuna ce s-a votat la domnul Sova. Este foarte clar ca acest vot trebuie publicat in Monitorul Oficial”, a declarat TRAIAN BASESCU intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

Citeste si: COMISIA JURIDICA a Senatului va redacta TEXTUL HOTARARII de constatare a REZULTATULUI VOTULUI in cazul DAN SOVA

Totodata, fostul sef al statului a fost intrebat daca se incadreaza la obstructionarea justitiei faptul ca Senatul nu ofera DNA documentele solicitate pana in data de 22 aprilie.

“Si la abuz in serviciu din partea presedintelui Senatului. Discutam de un abuz in serviciu grosolan al presedinteluI Senatului si la obstructionarea justitiei, are doua articole pe care nu stiu cum o sa le sustina”, a mai spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU a lansat un nou ATAC DUR la adresa lui CALIN POPESCU TARICEANU

Sursa foto: qmagazine.ro