TRAIAN BASESCU, despre CODUL SILVIC: VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS s-au facut ca au un CONFLICT

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat duminica seara la postul B1 TV ca, in ceea ce priveste CODUL SILVIC, premierul VICTOR PONTA si presedintele KLAUS IOHANNIS au mimat un CONFLICT, caci adevarata problema este taierea in mod excesiv a padurilor din Romania.

”Iohannis si Ponta fac un joc din care romanii raman cu impresia ca se limiteaza exportul la 30%. Problema e amploarea defrisarilor. Ambii au pacalit, s-au facut ca au o disputa. Problema nu e cata cherestea exportam, ci cati copaci taiem, legal si ilegal. Taiem prea mult si legal. Romania trebuie sa intre intr-un program de limitare la maximum a taierilor”, a declarat fostul sef al statului.

TRAIAN BASESCU a facut si o precizare referitoare la afirmatiile lui KLAUS IOHANNIS din cartea sa “Primul pas” potrivit carora, la preluarea mandatului, predecesorul sau nu i-a predat niciun dosar si nici nu a luat nimic.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA nu e dovada ca REFERENDUMUL a fost FRAUDAT

Astfel, TRAIAN BASESCU a lamurit aceasta chestiune, sustinand ca probabil KLAUS IOHANNIS a inteles prin dosare, dosare penale.

“Eu i-am predat bibliorafturile, toate tin de securiate. Probabil Iohannis nu a inteles ca bibliorafturile sunt «dosarele» pe care trebuia sa i le predau”, a spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: COMISIILE PARLAMENTARE nu sunt capabile sa CONTROLEZE SERVICIILE; este un FALS CONTROL

“Imi respect statutul de fost presedinte. Nu vreau sa vorbesc public despre ce am discutat cu presedintele Iohannis in privat. Ce am discutat cu actualul presedinte nu are rost si nici nu pot sa spun pentru ca sunt un fost presedinte”, a mai adaugat acesta.