TRAIAN BASESCU: Devenim acel partid de care ROMANIA are nevoie

TRAIAN BASESCU, aflat duminica la Craiova la lansarea candidatilor PMP, a facut o serie de dezvaluiri incendiare privind viitorul Partidului Miscarea Populara, informeaza Agerpres.

„Ne trebuie un partid nou, pentru ca cele vechi nu mai sunt credibile. Si la Miscarea Populara, toate statisticile pe care le avem la centru arata ca 85% dintre oameni sunt noi in politica si au crezut in acest proiect. Cei care au format primele organizatii ale Miscarii Populare stiu cat erau de singuri intr-un sediu sau fara sediu. Ma uitam ieri la Targu Jiu – 1.200 de oameni, la Turnu Severin – peste o mie de oameni intr-o sala. Deja incepem sa devenim multi. In momentul de fata PNL, cu tot cu cei doi presedinti ai lui, nu aduna 500 de oameni intr-o sala, ceea ce mie imi arata ca avem premise sa devenim acel partid de care Romania are nevoie”, a spus TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: BASESCU: EU NU VREAU SA MAI OBTIN NIMIC DE LA POLITICA. VREAU SA TRANSFER EXPERIENTA MEA CATRE PMP

Mai mult, el a mai afirmat ca partidele vechi si-au atins obiectivele strategice pentru Romania – intrarea in NATO si UE, insa acum este nevoie de unul care sa faca politica fara coruptie si fara compromisuri fundamentale.

„Eu nu spun ca partidele vechi, partidele tranzitiei trebuie condamnate. Aceste partide si-au atins obiectivele fundamentale, strategice pentru Romania: tara este in NATO, este in UE, au fost obiective ale tranzitiei, dar Romania are nevoie de proiecte noi, iar aceste partide trecute prin febra privatizarilor, etichetate ca fiind corupte, fara increderea electoratului, nu mai pot fi o solutie politica pentru Romania. De aceea am crezut mult ca trebuie sa infiintam un partid nou care si-a dovedit deja vitalitatea, capacitatea de a lua voturi la testul alegerilor europarlamentare si reusea sa treaca pragul si sa trimita doi europarlamentari romani in PE. Avem premisele unui partid politic, oameni care sa vrea sa faca politica intr-un alt fel, fara coruptie, fara compromisuri fundamentale si mai ales cu gandul la obligatiile pe care le au fata de romani”, a spus TRAIAN BASESCU, la Craiova, la lansarea candidatilor PMP din Dolj pentru alegerile locale.

Sursa foto: realitatea