TRAIAN BASESCU dezvaluie: TARICEANU mi-a transmis un biletel sa-l apar pe DINU PATRICIU

Presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU a fost prezent sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere intitulata „Statul de drept si lupta impotriva coruptiei”, organizata de Fundatia Miscarea Populara.

Cu aceasta ocazie, TRAIAN BASESCU a lansat cateva mesaje foarte dure la adversarii politici, pe care ii acuza de incercari de INTIMIDARI la adresa JUSTITIEI.

Citeste si: BASESCU, la Conferinta agricultorilor: Terenurile trebuie vandute pe o anumita logica, adica in interes national 

”Timp de 10 ani am am luptat, fara menajamente, cu cei care se opun INDEPENDENTEI JUSTITIEI”, a declarat Presedintele Romaniei, TRAIAN BASESCU. “Totul a inceput de cand CALIN POPESCU TARICEANU mi-a transmis un biletel in care imi solicita sa il apar pe DINU PATRICIU”, a continuat seful statului.

“Sistemul din sanatate este unul integral CORUPT. ANAF si multe alte institutii au conduceri numite politic. Campaniile din presa duc la dezbinarea natiunii, iar VOICULESCU, GHITA si VANTU incearca astfel sa faca numeroase campanii de erodare a unitatii”, a mai declarat BASESCU.

Citeste si: BASESCU s-a intalnit cu Anders Fogh RASMUSSEN: Agresiunea Rusiei submineaza pacea – UPDATE 

”Fundatia si Partidul Miscarea Populara cred ca isi pot indeplini misiunea de a DEPOLITIZA sistemul administrativ. Partidele actuale nu au renuntat la depolitizarea justitiei. PMP isi doreste sa obtina 30% la alegerile legislative din anul 2016”, a continuat seful statului.

”CORUPTIA poate distruge un stat, CORUPTIA este o foarte mare vulnerabilitate ”, a mai precizat TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: presidency.ro