TRAIAN BASESCU: Doctorul VICTOR PONTA este INSPAIMANTAT

Presedintele Miscarii Populare (MP) TRAIAN BASESCU a lansat, marti, un nou atac la adresa fostului premier VICTOR PONTA. „De doua zile, Doctor PONTA isi face publice spaimele precum ca Guvernul DACIAN CIOLOS ii va distruge realizarile marete ale mandatului si, din pacate, sunt destui care ii tin isonul”, a scris TRAIAN BASESCU pe pagina sa de Facebook.

„Spaimele lui PONTA

De doua zile, Doctor PONTA isi face publice spaimele precum ca Guvernul Ciolos ii va distruge realizarile marete ale mandatului si, din pacate, sunt destui care ii tin isonul.

In realitate, Doctor PONTA a guvernat prin minciuna si populism si a impins tara pe marginea prapastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice, la fel ca si aliatul sau Tariceanu in 2007-2008.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: PARLAMENTARII MP NU VOR VOTA INSTALAREA GUVERNULUI CIOLOS

Speranta mea este ca DACIAN CIOLOS nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi, omule, si te odihneste. Pentru Romania, este o binecuvantare ca nu mai esti la butoanele bugetului pe care sa apesi iresponsabil, ca un bebelus care inca nu merge in piciore, dar care apasa vesel pe tastele telefonului mobil”, a scris TRAIAN BASESCU pe reteaua de socializare amintita.

Sursa foto: jurnalul