TRAIAN BASESCU efectueaza o vizita privata in REPUBLICA MOLDOVA

TRAIAN BASESCU efectueaza joi si vineri o VIZITA PRIVATA in REPUBLICA MOLDOVA, la invitatia presedintelui moldovean NICOLAE TIMOFTI, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a fostului presedinte al Romaniei.

“Pe 2 si 3 aprilie voi efectua o VIZITA PRIVATA in REPUBLICA MOLDOVA, la invitatia presedintelui NICOLAE TIMOFTI. Atat in prima zi, cat si in cea de a doua zi a vizitei vom avea discutii consistente legate de situatia de securitate din regiune, situatia de securitate a Romaniei si a REPUBLICII MOLDOVA, evolutia proceselor de apropiere de Uniunea Europeana a REPUBLICII MOLDOVA, precum si relatia bilaterala”, a scris fostul presedinte pe pagina sa de Facebook

TRAIAN BASESCU a precizat ca in cursul vizitei va avea o intalnire cu presa, ii va fi conferit Ordinul ‘Stefan cel Mare’ si va vizita Biserica de lemn maramureseana ‘Sfintii Martiri Brincoveni’ daruita de Romania si Cetatea Soroca.

“Fac precizarea ca pozitiile pe care le voi exprima in aceasta vizita privata nu angajeaza Romania”, a subliniat fostul presedinte TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: timpul.md