TRAIAN BASESCU face GLUME pe seama lui CATALIN PREDOIU dupa desemnarea lui DACIAN CIOLOS

TRAIAN BASESCU, presedintele MISCARII POPULARE, reitereaza sustinerea pentru premierul desemnat DACIAN CIOLOS. Fostul sef al statului este de parere ca fostul comisar european este o solutie buna la sefia Executivului. Ironic, TRAIAN BASESCUse intreaba cand va mai ajunge la Palatul Victoria premierul din umbra al PNL, CATALIN PREDOIU.

“Repet, DACIAN COLOS este o solutie buna. Ma intreb cand ii vine randul domnului CATALIN PREDOIU? Cu siguranta, oamenii fostului PDL nu au fost, nu sunt si nu vor fi doar folositi de vechiul PNL. Ei au fost, sunt si vor fi profund respectati in noul partid. VASILE BLAGA va fi profund in explicatii.”, a scris, miercuri dimineata, TRAIAN BASESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: LISTA MINISTRILOR PE CARE II ARE IN VIZOR DACIAN CIOLOS PENTRU NOUL EXECUTIV

Cateva ore mai tarziu, TRAIAN BASESCU a continuat glumele pe seama liderului liberal. “CATALIN PREDOIU este ca un jucator care se incalzeste toata repriza a doua pe margine apoi este lasat pe banca de rezerve”, a declarat presedintele MP la sediul formatiunii politice in fruntea careia se afla.

DACIAN CIOLOS are la dispozitie zece zile pentru a-si stabili echipa: Sorin Cimpeanu, Bogdan Aurescu si Mihnea Motoc sunt unele nume care s-ar regasi pe lista noului guvern.

Sursa foto: adevarul