TRAIAN BASESCU: GABI FIREA mai bine s-ar uita pe mosia sotului ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa

Presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU a vorbit, duminica seara la Realitatea Tv, de terenul luat in comuna calaraseana Nana, achizitie anchetata de o COMISIE PARLAMENTARA din care face parte si senatorul PSD GABRIELA VRANCEANU FIREA.

COMISIA a ajuns la concluzia ca firma care i-a vandut terenul IOANEI BASESCU era inactiva la momentul tranzactiei, motiv pentru care tranzactia ar fi nula.

GABRIELA VRANCEANU FIREA a declarat ca, potrivit prevederilor Legii societatilor comerciale, nicio persoana sau institutie nu poate accepta facturi de la societati care sunt inactive, asa cum era societatea care i-a vandut IOANA BASESCU terenul.
Intrebat despre aceste evolutii in ancheta parlamentarilor, BASESCU le-a catalogat drept “prostii”. Mai mult, el i-a transmis un mesaj GABRIELEI VRANCEANU FIREA.

Citeste si: BASESCU: Cariera externa a lui PONTA coruptul este incheiata de mult. Premierul MINTE la fel cum RESPIRA 

“E o prostie. Cata minte sa ai? Nu poti sa te iei dupa o doamna a carei instruire este citirea dupa prompter zece ani. Nu este un teren primit de la primarie. Daca sunt suspiciuni, Corpul de control a trimis o sesiune la Parchet. Si eu si fiica mea stam la dispozitia Parchetului pentru orice investigatie la orice ora, eu sustin ca a fost o tranzactie corecta. A fost vanzare-cumparare intre doua persoane private, fiica mea si italianul.

Auzeam o prostie de la doamna casatorita tot cu un comandant, primarul de la Voluntari… e catastrofal jurist, mai bine ar sta in banca sa si sa se preocupe de ce se intampla in mosia sotului ei ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa”, a declarat TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: captura realitatea