TRAIAN BASESCU I-A TRANSMIS UN MESAJ LUI SEVIL SHHAIDEH

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii solicita premierului propus de PSD, Sevil Shhaideh, sa nu accepte functia, sa nu fie ”parte a unui joc politic” ce nu ii apartine, informeaza Agerpres.

”Pentru doamna Sevil Shhaideh. Doamna, recunosc faptul ca nu va cunosc si daca pana astazi v-as fi intalnit pe strada n-as fi stiut cine sunteti. Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastra am sunat la Constanta. Mi-am sunat finii tatari (eu le spun fini, ei imi spun nasu, dar si unii si altii stim ca la casatoria lor am fost martori), mi-am sunat cunostinte din comunitatea turco-tatara din Constanta. Toti au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastra. Aveti o reputatie impecabila. De aceea va rog nu acceptati nominalizarea. Nu fiti parte a unui joc politic ce nu va apartine”, a scris Traian Basescu, joi, pe pagina sa de Facebook.

In cursul zilei de miercuri, dupa anuntul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, privind propunerea pentru functia de prim-ministru – Sevil Shhaideh -, Basescu a evitat sa se pronunte, precizand ca PMP este si ramane in opozitie.

“Nu am (o prima reactie – n.r.). Noi suntem in opozitie, noi ramanem in opozitie. La noi nu are importanta cine ar fi fost desemnat, suntem in opozitie, deci oricum nu votam instalarea Guvernului. (…) Nu o cunosc pe doamna prea bine, doar am auzit cate ceva, (…) daca o intalnesc nu stiu cine e”, a declarat Traian Basescu, la Parlament, intrebat ce parere are despre propunere si daca PMP o va sustine in Parlament.

Sursa foto: realitatea