TRAIAN BASESCU ii ataca pe OPREA si PONTA, cu privire la DOCTORATELE PLAGIATE

Fostul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU, i-a atacat in discursul sau de la CONGRESUL PMP pe premierul VICTOR PONTA si pe vicepremierul GABRIEL OPREA pentru titlurile de DOCTORAT pe care le-a PLAGIAT.

Oameni buni, doctoratele inseamna sa aduci la fiecare teza de doctorat ceva nou. SA AI O CONTRIBUTIE, O GANDIRE PROPRIE. La noi se pare ca o parte din doctorate sunt gasite plagiate si asta explica de ce universitatile merg foarte greu catre aceea cercetare aplicata care sa se distribuie in economie sa o fac mai performanta, pentru ca se aduna tot soiu de cumetrii si cumetri. Unul AJUNGE PROFESOR CU DOCTORAT PLAGIAT dupa care IA TOTI GENERALII SI II FACE DOCTORI. Deci, din acest punct de vedere, noi trebuie sa respingem categoric furtul intelectual. Este o ticalosie prin care este inselata tara, un doctor trebuie sa aiba contributii esentiale pentru a purta acest titlu”, a spus Traian Basescu, in discursul sau.

CITESTE SI: BASESCU la CONGRESUL PMP: E pacat sa plec FARA SA VA IMPARTASESC EXPERIENTA CUMULATA in cele mai inalte functii

Fostul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU, si-a prezentat, in deschiderea CONGRESULUI PMP de sambata, motiunea “ROMANIA MEA”, cu care candideaza la functia de PRESEDINTE AL PARTIDULUI.

Sursa foto: jurnalistii