Traian Băsescu îl avertizează pe Klaus Iohannis: Mesajul de la SRI era pentru tine

Traian Băsescu i-a transmis, duminică seara, un avertisment urmașului său de la Cotroceni. Fostul șef al statului consideră că președintele Iohannis a primit un mesaj direct, după ce Mircea Băsescu a fost arestat chiar când fratele său era președintele României. Protocoalele secrete încheiate între SRI și justiție au avut un singur scop, este de părere senatorul PMP.

“CSM – semnal, dacă nu sunteți cuminți vedeți ce puteți păți. La CCR – Toni Greblă, care a sărit embargoul la ruși cu ouă de struți. Mergem mai departe: Înalta Curte – șefa secției de Contencios, care a fost achitată. Toate instituțiile au primit semnalul. CSM, vedeți că vă luăm, Înalta Curte, vă luăm prin brațul de execuție. Cine a fost creierul care a creat sistemul?

Președintele României a fost atenționat: i-au luat fratele. Nu era pentru mine, era pentru următorul președinte mesajul”, a declarat, la postul B1 TV, Băsescu, cu trimitere la Klaus Iohannis, care a refuzat să se pronunțe în vreun fel pe protocoalele ieșite la iveală.

Sursa foto: realitatea