TRAIAN BASESCU, dupa vizita la PMP: Exista SPERANTA ca se poate crea un PARTID NOU

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat duminica, dupa vizita de la sediul PMP, ca discutiile pe care le-a avut aici au vizat conferintele judetene ale partidului si s-a aratat impresionat de numarul mare de persoane care au luat parte la acestea, in general tineri care au SPERANTA ca se poate crea un PARTID NOU.

“Mi-au povestit ce a fost la conferintele judete, au avut patru conferinte judetene la Tucea, la Arges, la Neamt si la Maramures. Sunt tineri, foarte multi oameni noi si toti cu speranta ca se creeaza un partid nou care sa nu aiba in spate istoria tranzitiei”, a spus TRAIAN BASESCU, la iesirea din sediul PMP.

Citeste si: VESTE SOC! TRAIAN BASESCU REVINE LA PUTERE. CE A FACUT ASTAZI FOSTUL SEF AL STATULUI

Intrebat de jurnalisti daca este multumit de cum merge reconstructia partidului, fostul presedinte a raspuns afirmativ. “Da, sunt multumit pentru ca am vazut si pozele cu salile pline deci nu e o poveste, am vazut cate fete tinere, m-a impresionat in mod deosebit ce a fost la Arges, un numar foarte mare de studenti care s-au inscris pentru prima data intr-un partid politic si exista aceasta speranta ca se poate crea un partid nou care nu sa nu fi facut tranzitia cu toate compromisurile la care noi cei vechi am participat si acum poate aveti si explicatia de ce nu ma inscriu in partid ci doar ii ajut”, a declarant TRAIAN BASESCU.

Intrebat daca se gandeste la posibilitatea de a fi numit premier de catre PMP, TRAIAN BASESCU a raspuns razand: “Nu, hai sa ramanem in zona realista. Daca, asa cum mi-au spus astazi, pana la sfarsiul lunii aprilie vor reusi sa faca toate conferintele judetene si sa aiba niste structuri solide de pe care sa poata incepe sa construiasca o crestere relativ rapida a partidului, sunt convins ca in 2016 vor fi un partid important”.

Citeste si: EUGEN TOMAC: PMP este CREATIA lui TRAIAN BASESCU

TRAIAN BASESCU a fost intrebat si cu cine si-ar dori sa negocieze noua platforma politica pe care o construiesc cei de la PMP, fostul sef al statului raspunzand ca “deocamdata nu au cu cine negocia”.

TRAIAN BASESCU a iesit din sediul PMP cu un buchet de flori din care a dat cateva jurnalistelor prezente, restul fiind “pentru sotie”.