TRAIAN BASESCU: Intr-o finala ANTONESCU – PONTA, l-as alege pe Crin. Si IOHANNIS ar fi un bun presedinte

TRAIAN BASESCU a vorbit si despre posibilii candidati la ALEGERILE PREZIDENTIALE, seful statului dezvaluind, duminica seara la Realitatea Tv, parerea sa despre fiecare in parte. Seful statului este sigur ca dreapta unita ar castiga in fata stangii unite si ca Iohannis ar fi bun presedinte, dar nu-l desconsidera pe Geoana.

“Este foarte important, cand vii pe acel scaun, sa ai niste optiuni: eu am ales UE si America. Eu am avut o optiune foarte clara despre cum vad Romania: in Uniunea Europeana si partener cu SUA. Multi spuneau: ia uite, Romania, o tara mica, vrea sa fie partener cu SUA. Romania are nevoie de un presedinte care inca sa aiba energie, 50-60 de ani.

George Maior e sef de serviciu si nu as vrea sa il vad in dezbaterea politica. Cel mai bine il vad acolo unde este acum, sef al SRI”, a declarat BASESCU.

Citeste si: BASESCU: Cariera externa a lui PONTA coruptul este incheiata de mult. Premierul MINTE la fel cum RESPIRA 

“Din PSD, daca ar fi sa optez pentru unul dintre ei – Oprescu, Ponta si Geoana – as opta pentru Geoana. E un om care stie jocul Americii. Ponta nu are nicio treaba cu responsabilitatea, cu credibilitatea tarii. Geoana are. Categoric as opta pentru Geoana. Geoana le ajunge daca merg pe el, este o solutie.Ioan Rus ar putea fi o solutie dar nu cred ca vine de la Cluj ca sa piarda la Bucuresti, nu ar fi sustinut de baroni la prezidentiale. Generatia de 40 de ani: Unii sunt politicieni de talia lui Ponta, ca sa nu zic de teapa lui Ponta, care e profund corupt”, a continuat seful statului. 

 TRAIAN BASESCU a recunoscut ca daca ar fi pus in situatia de a alege intr-o finala, la PREZIDENTIALE, intre CRIN ANTONESCU si VICTOR PONTA ar vota, scrasnind din dinti, pe liderul PNL.

“Este o intrebare care ma pune, intotdeauna, in dificultate, dar trebuie sa recunosc ca, intre Crin Antonescu si Ponta, scrasnind din dinti, merg si il votez pe Antonescu”, a spus presedintele Romaniei.

“KLAUS IOHANNIS poate fi presedinte al Romaniei. Poate fi o solutie cu care liberalii sa mearga in prezidentiale. In 2009, Iohannis a avut naivitatea sa mearga la Grivco ca sa fie uns premier. Pentru ca stiu ce poate sa faca Voiculescu. A gresit atunci. Acum a venit pe o filiera liberala, cu o ostilitate a lui Voiculescu. Eu cred ca Iohannis este din categoria de care va vorbeam, politicieni ajunsi la maturitate, dar care nu se pot manifesta din cauza generatiei din care si eu fac parte. Imi pare mult mai proaspat”, a mai adaugat TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: gandul.info