Traian Basescu isi ameninta rivalii: Suspendare?! Sa nu imi aduc aminte ca am stat doua luni pe bara!

Traian Basescu nu se teme de o noua suspendare! Mai mult, seful statului le aminteste membrilor USL ca a indurat deja o suspendare neconstitutionala de doua luni!

“Bucurosi le-om duce toate! Dar sa aiba grija (n.r.- membrii USL) ca s-ar putea sa imi aduc aminte ce scrie in Constitutie, ca mandatul presedintelui este de 5 ani, Vreo doua luni am stat pe bara. Le aduc aminte , ca trebuie sa imi dea lunile alea inapoi!” , a declarat, amenintator, dar cu zambetul pe buze, presedintele Traian Basescu.

Ideea unei noi suspendari a presedintelui a venit, acum cateva zile, din partea membrului fondator al PC, Dan Voiculescu.

Crin Antonescu l-a trimis pe Basescu la psiholog, dupa ce a aflat ca acesta ar putea revendica prelungirea mandatului pentru inca doua luni: “Vorbiti cu altii despre Basescu si supararile lui! Aceste suparari trebuie sa mearga in alte zone… Credeti ca ma intereseaza daca mai sta Basescu doua luni in plus sau in minus?!” a declarat presedintele PNL, facand aluzie la eventuale probleme psihice ale presedintelui.