Traian Basescu isi ia RAMAS BUN! “Voi cere CETATENIA acestei tari!”

Presedintele TRAIAN BASESCU este nostalgic! Seful statului a declarat, recent, la Mamaia, judetul Constanta, ca pana la terminarea mandatului va mai efectua o vizita in REPUBLICA MOLDOVA, “de ramas bun”, dupa care va solicita sa i se acorde CETATENIA acestei tari.

TRAIAN BASESCU a mentionat ca se va consulta cu omologul sau, presedintele moldovean, Nicolae Timofti, intrucat vizita la Chisinau nu este in agenda sa.

Citeste si: TRAIAN BASESCU A MERS LA RESTAURANTUL CIRESICA DIN NEPTUN IMPREUNA CU SOTIA SA

“Este in intentia mea ca inainte de incheierea mandatului sa fac o vizita in REPUBLICA MOLDOVA, de ramas bun. Dupa cum va aduceti aminte, am mai spus ca dupa terminarea mandatului voi cere CETATENIA Republicii Modova.

Cum noi am acordat sute de mii de cetatenii cetatenilor REPUBLICII MODOVA, sper sa pot beneficia si eu de intoarcerea acestei optiuni, pe care am avut-o in primul mandat”, a declarat BASESCU, citat de gandul.info.

Totodata, intrebat despre intrarea Romaniei in Spatiul Schengen, TRAIAN BASESCU a spus ca spera ca luna viitoare sa se poata intra in Spatiul Schengen cu aeroporturile.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, LA TERASA CU ELENA UDREA IN MAMAIA

“Este ultimul meu obiectiv ca Romania sa inceapa procesul de aderare la Spatiul Schengen. Sper ca in octombrie sa putem sa obtinem o decizie favorabila legata de intrarea in Spatiul Schengen cu aeroporturile. Sper”, a mai spus seful statului.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro