TRAIAN BASESCU isi petrece minivacanta la vila de protocol din Neptun

Presedintele TRAIAN BASESCU isi petrece minivacanta de 1 Mai la vila de protocol din statiunea Neptun, acolo unde obisnuieste sa mearga impreuna cu familia, cu prilejul acestei zile, aproape in fiecare an.

Seful statului a sosit, joi, la vila de protocol din Neptun, iar vineri va face o plimbare cu salupa pe mare, daca vremea va fi prielnica. Asa cum obisnuieste cu prilejul zilei de 1 Mai, presedintele BASESCU este asteptat sa ajunga si in statiunea Mamaia.

Basescu va ramane si in weekend pe litoral, impreuna cu sotia, la vila de protocol de la Neptun.

Intr-o interventie televizata, TRAIAN BASESCU il critica, joi, pe premierul Victor Ponta, afirmand ca “s-a dus la mare” sa ii cedeze lui Radu Mazare Portul Constanta. 

Uite cum l-a ironizat Basescu pe Ponta de 1 Mai

“Acum, marele barcagiu Ponta s-a dus la mare ca sa manance Mazare, sa ii dea portul, ca e ultimul lucru pe care nu il avea mascariciul national de pe litoral. Nu e in regula”, a sustinut BASESCU, intr-un interviu la B1 TV.

In opinia lui Basescu, “Portul Constanta trebuie sa ramana ca infrastructura vitala de importanta nationala. Este importanta si pentru NATO”, situatia portului Rotterdam, invocata de Guvern ca argumnent, fiind diferita pentru ca “a fost administrat local de la infiintare, n-a fost niciodata la Ministerul Transporturilor”, a comentat BASESCU.

Citeste si: Basescu: Blaga este o uriasa dezamagire pentru mine