VESTE SOC! TRAIAN BASESCU REVINE LA PUTERE. CE A FACUT ASTAZI FOSTUL SEF AL STATULUI

Fostul presedinte, Traian Basescu, isi pregateste strategia de revenire la Putere. Traian Basescu s-a aflat, duminica dupa-amiaza, la sediul Partidului Miscarea Populara (PMP), unde a discutat cu liderii PMP.

Basescu a afirmat ca se pregateste pentru alegerile parlamentare, in acest context avand loc si discutiile de astazi. Asta dupa ce secretarul general al PMP, Dorel Onaca, declara recent ca Traian Basescu va fii viitorul premier al Romaniei.

Surse politice sustin ca aproximativ 300 de membri ai fostului PDL ar fi intrat in PMP. Totodata, alte 20.000 de noi adeziuni ar fi fost inregistrate de la venirea lui Basescu in partid.

Te-ar putea interesa si: ANUNT BOMBA DESPRE TRAIAN BASESCU! VA FI VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI

Amintim ca secretarul general al PMP, Dorel Onaca, declara zilele trecute ca obiectivul Partidului Miscarea Populara (PMP) este ca, in parteneriat cu Traian Basescu, sa castige viitoarele alegeri parlamentare si sa dea Romaniei cel mai competent prim-ministru.

“Sunt sigur ca impreuna cu dumneavoastra vom face in asa fel incat PMP, care are cei mai buni candidati, care are cei mai buni primari si bineinteles, in parteneriat cu Fundatia Miscarea Populara, cu presedintele Traian Basescu, in viitor sa castigam alegerile parlamentare si sa oferim Romaniei cel mai bun prim-ministru”, a spus Onaca in discursul sustinut la Conferinta Judeteana a PMP Arges.

Citeste si: De ce este PMP este CREATIA lui TRAIAN BASESCU