TRAIAN BASESCU: KLAUS IOHANNIS are sanse sa-l bata pe VICTOR PONTA la PREZIDENTIALE

Presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU a declarat, miercuri, ca este foarte posibil ca presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, sa-l bata pe VICTOR PONTA la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna, cu conditia ca edilul din Sibiu sa fie sprijit de toate fortele de dreapta.

TRAIAN BASESCU, aflat miercuri in studioul televiziunii B1, a afirmat ca este foarte posibil ca la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna, KLAUS IOHANNIS sa il invinga pe VICTOR PONTA. “Probabil ca PDL va renunta la candidat, in urma aliantei care se anunta intre ei si PNL, in favoarea lui IOHANNIS. Cred ca IOHANNIS are sanse sa-l bata pe PONTA la alegeri, dar trebuie sa fie sustinut de toata dreapta pentru ca, deocamdata, este destul de fragil”, a declarat BASESCU.

CITESTE SI: Traian Basescu, la B1: Ponta se poarta ca un pisicut cand vine la Cotroceni. Ioana Petrescu a fost folosita de premier 

“In ceea ce ma priveste il voi sustine cat de mult pot pe CRISTIAN DIACONESCU, cel care este candidatul Partidului Miscarii Populare (PMP) o formatiune pe care eu am creat-o si pe care intentionez sa o transform intr-un partid nou, puternic”, a mai spus presedintele Romaniei.

Sursa foto: realitatea.net