TRAIAN BASESCU l-a DECORAT pe DIRECTORUL STS

DIRECTOR STS, MARCEL OPRIS, ALEGERI PREZIDENTIALE, ATACURI CIBERNETICE, SCOP POLITIC, TELEVIZIUNE IMPLICATA, ACUZE GRAVE

Presedintele Romaniei in exercitiu TRAIAN BASESCU a semnat, joi, decretul de decorare a domnului general inginer MARCEL OPRIS, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).

“Astfel, in semn de inalta apreciere pentru efortul depus la dezvoltarea si consolidarea unui serviciu modern, adaptat permanent la noile cerinte si provocari din domeniul telecomunicatiilor speciale, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” – in grad de Comandor domnului general inginer Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Decorarea a fost facuta la propunerea președintelui Romaniei, domnul Traian Basescu”, potrivit comunicatului remis azi de Administratia Prezidentiala. 

CITESTE SI: DECORATII de la TRAIAN BASESCU pentru o serie de personalitati din REPUBLICA MOLDOVA 

Decorarea directorului STS a facut, in urma cu cateva luni, obiectul unei dispute la Curtea Constitutionala (CCR) intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta dupa ce premierul a refuzat contrasemnarea decretului de decorare si inaintare in grad dupa scandalul provocat de tragedia aviatica din Muntii Apuseni din luna februarie 2014.

Sursa foto: realitatea.net