TRAIAN BASESCU, la BERARIE in Herastrau cu ELENA UDREA dupa mitingul PMP. UPDATE

TRAIAN BASESCU, ELENA UDREA, EMIL BOC si mai multi lideri ai PMP au mers, duminica, la o berarie din parcul Herastrau, dupa mitingul electoral organizat de formatiunea politica langa Sala Palatului.

UPDATE 19.24: Presedintele TRAIAN BASESCU a plecat, fara a face declaratii presei, de la beraria din Parcul Herastrau unde s-a intalnit, pentru aproximativ o ora, cu reprezentanti ai PMP, intre care presedintele partidului, Elena Udrea, la aceasta intalnire fiind prezent si fostul premier Emil Boc.

Presedintele a stat la o masa cu reprezentantii PMP. El a fost incadrat la un moment dat de Elena Udrea si de Emil Boc. Acestia au fost serviti cu halbe de bere si s-au fotografiat alaturi de oameni veniti la restaurant sau reprezentanti ai PMP.

TRAIAN BASESCU a plecat de la beraria din Parcul Herastrau dupa aproximativ o ora, fara a face declaratii.

Dupa plecarea lui Basescu, au inceput sa plece si unii dintre reprezentantii PMP care fusesera prezenti.

Liderul PMP ELENA UDREA a declarat ca TRAIAN BASESCU le-a spus reprezentantilor PMP ca evenimentul organizat de ei duminica a fost “mult mai bun decat lansarea lui Victor Ponta.

“A spus ca a fost un adevarat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta si ca, daca s-ar lupta si ceilalti candidati cu actuala guvernare asa cum facem noi, cei de la Miscarea Populara, asa cum o fac eu, alaturi de domnul Boc, atunci cu siguranta ca sansele PSD de a ocupa toata tara ar fi de pe acum zero”, a sustinut Udrea.

Ea a mai spus ca cei de la PMP l-au invitat pe presedinte la aceasta berarie.

“Noi l-am invitat, pentru ca ne-a sunat, ne-a felicitat pentru eveniment si pentru tot efortul pe care-l facem sa luptam cu guvernarea Ponta, cu PSD. Si l-am invitat sa vina aici, pentru ca suntem cateva zeci, sute chiar de sustinatori ai domnului presedinte”, a afirmat Udrea.

ELENA UDREA a mai spus ca presedintele Basescu va fi prezent la lansarea programului ei politic pentru prezidentiale.

TRAIAN BASESCU a venit insotit de fostul premierul EMIL BOC. La sosire, TRAIAN BASESCU a fost aplaudat si s-a fotografiat alaturi de numerosi clienti ai berariei.

Secretarul executiv al PMP VASILE GHERASIM a declarat ca reprezentantii PMP l-au invitat pe presedinte la o “cafea”, dupa marsul organizat duminica de PMP.

Citeste si: UDREA: “Ponta este urmasul lui Iliescu si Nastase. VICTOR PONTA este premierul ZERO”

“Noi, cei de la PMP, l-am invitat pe presedinte sa bea o cafea cu noi. Suntem cam o suta de militanti ai partidului veniti de la mars aici”, a spus VASILE GHERASIM.

Citeste si: UPDATE. Mesaje ANTI-PONTA la marsul PMP. ELENA UDREA se lanseaza spre Cotroceni

Elena Udrea si cateva mii de membri si simpatizanti au organizat, duminica, un marş de protest la adresa Guvernului Ponta, cu oprire in Piata Victoriei, unde pezidentiabilul PMP a tinut un discurs de pe o scena.

Sursa foto: realitatea.net