Traian Basescu, la patru ace, a servit pranzul cu Doamna in Rosu! Au plecat separat din localul de lux

Traian Basescu a iesit sa ia pranzul, la un local de lux cu nimeni alta decat fosta sa consiliera, Elena Udrea! Imbracat la patru ace, fostul sef al statului a parasit primul localul, dupa intalnire, fiind urmat de fosta sexy-deputata.

Traian Basescu a fost flancat de SPP-isti la iesirea din local, urcand intr-o limuzina Mercedes, informeaza cancan.ro. La scurt timp dupa fostul presedinte al Romaniei, a parasit localul si Elena Udrea.

A fost ca pe vremuri, atunci cand Traian Basescu era presedinte al Romaniei, iar Elena Udrea seful Cancelariei prezidentiale. Cu exceptia ca atunci cei doi se intalneau mult mai des, prin prisma functiilor pe care le detineau.

Elena Udrea a demonstrat ca arata foarte bine la cei aproape 44 de ani, pe care ii va implini curand. “Blonda de la Cotroceni”, cum era numita Elena Udrea atunci cand era consiliera prezidentiala a lui Traian Basescu, a ales o tinuta foarte sexy pentru intalnirea cu fostul sef al statului, atat vestimentatia, cat si pantofii fiind de culoare rosie. La tinuta in intregime rosie, Elena Udrea a asortat o geanta neagra.

Sursa text: cancan.ro