Traian Basescu, mesaj pentru USL: Dati dovada de responsabilitate

Traian Basescu le cere liderilor USL sa gaseasca solutii astfel incat sa nu se ajunga la o criza politica. Presedintele Romaniei vrea un Guvern pe deplin functional si stabilitate.

“Presedintele Traian Basescu lanseaza un apel catre liderii USL sa gaseasca de indata o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica.

Romania are nevoie de stabilitate si de un guvern pe deplin functional, care sa poata gestiona in mod eficient problemele tarii si sa asigure o buna guvernare”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

“Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia exprimata de prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuala a Guvernului au creat un climat de instabilitate menita sa afecteze, deopotriva, credibilitatea tarii, institutiile publice, mediul de afaceri si cetatenii”, continua mesajul sefului statului.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu ii roaga pe liderii USL “sa dea dovada de responsabilitate”.

Citeste si: Traian Basescu ii va chema pe romani in strada din cauza cresterii accizei la carburanti