TRAIAN BASESCU: MULTUMESC romanilor pentru ONOAREA pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte ZECE ANI

Traian Basescu

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, in conferinta de presa de final de mandat, ca MULTUMESTE romanilor pentru ONOAREA pe care i-au facut-o de a le fi presedinte timp de ZECE ANI si ca pentru aceasta le va fi dator sa continue intr-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care romanii le au.

“Le MULTUMESC romanilor pentru ONOAREA pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte timp de ZECE ANI. Este o ONOARE pe care nu o voi uita pana la sfarsitul vietii, nici eu, nici sotia mea, nici familia mea, o onoare pentru care le voi fi dator, dator sa continui intr-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care romanii le au”, a spus Basescu.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: In mod cert NU am fost un presedinte GENIAL; nu am NICIUN REGRET

El a precizat ca nu face o conferinta de bilant, ci o conferinta de final de mandat.

“As vrea, in cateva zone, romanii sa aiba punctul de vedere al presedintelui care si-a terminat mandatul si poza reala a Romaniei, nu cea care o vad deformat de multe ori la televiziuni, propovaduita de oameni care de multe ori nu utilizeaza informatiile oficiale sau cifrele reale, cifre dupa care Romania e judecata”, a spus Basescu.

Citeste si: VICTOR PONTA: Bilantul lui TRAIAN BASESCU este SUBIECTIV

El a aratat ca i se pare extrem de important sa existe o astfel de pozitie a presedintelui care a fost timp de zece ani sef al statului.