TRAIAN BASESCU: Nu am EMOTII ca voi ajunge in AREST

Traian Basescu

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a declarat, joi, ca nu are EMOTII ca va ajunge in AREST pentru ca “nu exista un om in Romania”care sa poata spuna ca i-a dat un leu.

TRAIAN BASESCU a fost, joi, din nou la sediul PMP, si a fost intrebat de juralisti cum comenteaza situatia ELENEI UDREA, care trebuia dusa din arest la un control ginecologic.

“Nu stiu care sunt regulile in arest. Oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung acolo pentru simplul motiv ca nu exista un om in Romania care sa poata sa spuna ca mi-a dat un leu.  Acum poate sa spuna multi, dar trebuie sa poata sa si probeze. Nu am emotii din acest punct de vedere”, a spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre LOCUINTA DE PROTOCOL: Cred ca VICTOR PONTA vrea sa-si BATA JOC si de KLAUS IOHANNIS

Fostul presedinte si-a reafirmat totodata sprijinul pentru ELENA UDREA. “Am convingerea ca justitia va fi corecta in cazul Elenei Udrea. Am covingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu pot fi probate pentru ca Elena Udrea nu este omul caruia sa ii duci in birou o traista cu bani pe care sa o duca acasa. Categoric, eu si Elena Udrea suntem doua tinte in miscare pentru televiziunea batranului turnator Felix, precum si pentru televiziunea tanarului turnator Ghita”, a declarat TRAIAN BASESCU.

Fostul sef al statului a aratat ca el nu crede ca institutiile statului ar face o “tinta” din el si a negat informatiile privind implicarea sa in DOSARUL MICROSOFT.

“Raspopitul de la Antena 3 spunea nici mai mult, nici mai putin, acum cateva zile, cum trece Basescu cu barca peste Lacul Floreasca sa ajunga la biroul Elenei Udrea. Raspopitul ala nu stie ca, din toamna, lacul a fost secat. Daca raspopitul nu trece si el pe langa Ambasada Chinei sa vada, asta-i viata. Cineva descopera mare lucru: Basescu stia despre Microsoft. Nu am negat ca din 2012 am primit de la structurile de informatii informatii legate de lucrul acesta. Insa era consumate faptele, nu mai aveai ce sa faci sa le previi. Se umbla cu o dezinformare formidabila. Am vazut cu dadeau ochii peste cap propagandisti ai minciunii: vai cum Basescu i-a spus lui Vreme sa nu mai vorbeasca cu Sandu. Ma, fratilor, nu pot sa spun nimanui sa nu vorbeasca cu altcineva. Dar o recomandare sa vada ce a facut Sandu, dupa ce a venit la minister, sigur ca i-am facut”, a spus TRAIAN BASESCU.