TRAIAN BASESCU: Nu imi place denumirea PARTIDUL MISCAREA POPULARA

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU, care s-a inscris vineri in Partidul Miscarea Populara (PMP), a declarat, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al partidului, ca nu ii place actuala denumire a formatiunii politice si recomanda schimbarea in “MISCAREA POPULARA“.

TRAIAN BASESCU a mai spus ca trebuie pregatit congresul partidului din 24 octombrie. ”Pregatim congresul, e foarte important, trebuie sa fie un congres de relansare a partidului si sa aiba si semnificatia lui in schimbarea denumirii. Mie nu imi place PMP, ma consult cu voi, eu zic sa fie ‘Miscarea Populara’, fara ‘P’ in fata”, a spus TRAIAN BASESCU la Colegiul National al PMP.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU DESPRE “SFATURILE PENTRU IOHANNIS” SI PROBLEMELE DIN POLITICA EXTERNA

In timpul discursului, a sunat telefonul lui TRAIAN BASESCU, care a devenit de altfel public cand acesta si-a aratat adeziunea la PMP. ”Sa vorbesti 24 de ore la telefon cu cetatenii e un exercitiu pe care il recomand tuturor care candideaza”, a spus TRAIAN BASESCU.

La Sinaia are loc, la Hotel Palace, Colegiul National al PMP, unde se discuta despre prioritatile politice ale formatiunii pentru perioada imediat urmatoare.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU PARTICIPA LA COLEGIUL NATIONAL AL PMP DE LA SINAIA

Sursa foto: gandul