TRAIAN BASESCU nu primeste VILA DE PROTOCOL de la Snagov

Vila de la Snagov in care voia sa locuiasca fostul presedinte TRAIAN BASESCU dupa terminarea mandatului nu ii va fi data in folosinta, ci va fi transferata Ministerului Muncii, potrivit unei decizii a Guvernului.

“In urma solicitarii Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Guvernul a decis, prin Hotarare de Guvern, transferul unui imobil RAPPS din Snagov, catre Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati. Destinatia acestui imobil urmeaza a fi aceea de centru de pregatire, orientare, formarea profesionala, pentru persoanele cu dizabilitati si pentru personalul care lucreaza cu persoanele ce sufera de diverse dizabilitati. Solicitarea ministerului s-a bazat pe necesitatile care rezulta din infiintarea unui astfel de centru, respectiv, posibilitatea de a organiza in spatiul aferent: sala de conferinte; sala de seminarii; facilitati destinate asigurarii cazarii si servirii mesei; interconectarea la serviciile comunale (apa curenta, canalizare, electricitate) si de comunicatii (telefon, fax, internet)”, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Citeste si: TRAIAN BASESCU nu primeste VILA DE PROTOCOL de la Snagov

Inainte de aceasta decizie, TRAIAN BASESCU declara ca nu a primit niciun raspuns cu privire la locuinta in care va sta dupa incheierea mandatului, ca fost sef al statului, mentionand ca mai ramane in Vila Lac 3 pentru 60 de zile.

“Nu am primit niciun raspuns, deocamdata stiu de la SPP ca cea din Mihaileanu nu poate fi protejata si nu corespunde stadardelor de securitate, pentru ca sunt noua familii acolo. Dar, deocamdata stau la Lac 3, am 60 de zile timp in care sa locuiesc acolo. Nu asta ma framanta”, a spus TRAIAN BASESCU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Nu am primit raspuns de la Guvern privind cererea de ATRIBUIRE a unei LOCUINTE, dar n-o sa fiu in STRADA

TRAIAN BASESCU a precizat ca nu a cerut o vila anume, ci o locuinta de protocol si un birou, conform legii.